Jump to content
  • 0

FlyHighVA - smartCARS PIREP Filing error


Question

Hi All

When I file a PIREP for the VA we started, we get a PIREP filing error (but the system does still file the PIREP). The log file shows:

 

[12:30:37 PM] Windows 10, Build 19041, Suite Mask: 0x100, 64bit Architecture
[12:30:37 PM] Browser emulation mode set to 11001
[12:30:38 PM] Logged in to airline 368 as pilot 2 with dbid 2
[12:30:42 PM] set_color 4
[12:30:42 PM] set_color 7
[01:25:00 PM] The sim monitor thread returned
[01:25:02 PM] [ERROR] An exception occured during PIREP filing. It was : System.Net.WebException: The remote server returned an error: (500) Internal Server Error.

   at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()

   at smartCARS.mainform.bkgwkrfilepirep_DoWork(Object sender, DoWorkEventArgs e)

I can't, for the life of me figure this one out. When navigating to the frame.php, the following response is given: 

Script OK, Frame Version: official-w3052-3/12/2016, Interface Version: phpvms-official-w3060-12/31/2019

I know the internal server error is quite vague, but if anyone has any advice on how to solve...I'm willing to listen! :)

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.